Bericht versturen
China Pastillatormachine fabrikant

De Technologieco. van Suzhouraidsant, Ltd.

Nieuws

May 20, 2019

10 Major Faults Common aan Granulatormateriaal

Is de hoog rendement kokende granulator een beter die product op de traditionele FL-reeks kokende granulator wordt gebaseerd. De grootste eigenschap van dit product is dat het grootste nadeel van de originele methode van de kookpuntkorreling is dat de gekorrelde deeltjes niet na verloop van tijd eenvormig zijn. Meer stof, betere GFL is in de vorm van één enkele enig-hoofd kegelvormige atomisering van de type kleine hoek, en de multi-ventilatorpijp is op een zijdelings manier.

Laat me de behandeling van gemeenschappelijke fouten in granulatormateriaal introduceren:

1. Wordt het water zoveel mogelijk toegevoegd?

Nr. Hoeveel wordt toegevoegd van het niet willekeurige vochtgehalte van de grondstoffen afhangt, en door de technische afdeling moet worden toegevoegd.

2. Hoe hoog is de stoomdruk?

0.25-0.30MPa, maar de stoomdruk vóór de druk die klep verminderen is over het algemeen niet minder dan 0.6MPa, omdat de granulator met stoom moet worden verzadigd. De druk na decompressie hangt van de formulering, niet op de regels af.

3. Kan niet het condensaat in het stoomsysteem worden gelost?

Zeker ben aan rij, vooral wanneer u het aanzet, anders zal het zeer gemakkelijk zijn te stoppen.

4. Waarom moet u de hoeveelheid stoom volgens de formule veranderen?

De verschillende formuleringen hebben hun eigen verschillende kenmerken. Het toevoegen van stoom bij dezelfde druk en de temperatuur zal onnodige problemen, zoals verlies van voedingsmiddelen veroorzaken, kan de deeltjeskwaliteit niet worden gewaarborgd, en het strenge stoppen en lage productiviteit.

5. Is de veiligheidsmachine open (altijd ver onder de geschatte stroom)?

Verkeerd, over het algemeen de geschatte lading van 90-95% zou moeten handhaven, anders, de stamper, de slijtage van de drukrol, hoge machtsconsumptie, lage output, kan de deeltjeskwaliteit niet worden gewaarborgd.

6. Lager het watergehalte van de gebeëindigde korrels, beter?

Niet net. Het is redelijk om het vochtgehalte van het afgewerkte product op het algemene gebied van 12-13% te handhaven, dat voordelig aan behoud is en niet de productopbrengst beïnvloedt; het ook beïnvloedt het dierlijke voeden niet.

7. Sorterend terug naar het poeder, waarom?

Hoofdzakelijk wegens het slechte doven en aanmakende gevolgen, formule of ringsvormredenen, is de hardheid van de deeltjes niet genoeg, en poederen zich is ernstig.

8. Ongeveer het hiaat van het matrijzenbroodje

Een redelijk hiaat van het matrijzenbroodje heeft een directe invloed op productieefficiency, deeltjeshardheid, ringsmatrijs en broodjesslijtage. Te vast, grote output, losse deeltjes, niet gemakkelijk om de machine, snelle slijtage te blokkeren; te losse, kleine output, harde deeltjes, gemakkelijk om de machine te blokkeren; wanneer het hiaat van het matrijzenbroodje (er is geen overblijvend materiaal in de dringende kamer) leeg is, schijnt de drukrol om niet-draait te draaien het is raadzaam (met een licht metaaleffect).

9. Oorzaken van de breuk van de ringsmatrijs

a, de reden van het materiaal van de ringsvorm, het openingstarief is te hoog, is de dikte niet genoeg om tot ontoereikende sterkte te leiden; B, bovenmatige slijtage; c, de dringende kamer in het buitenlandse lichaam veroorzaakt de onmiddellijke effectkracht is te groot.

10. De reden waarom de kegeloppervlakte vaak de ringsvorm past om de bout te breken

a. De slijtageoppervlakte van de slijtagering van wordt het installatiestandpunt gedragen om ontoereikende wrijving te veroorzaken, zodat de bout aan het scheren kracht wordt onderworpen;

b. De nieuwe de kegeloppervlakte van de ringsvorm past niet de de ringsoppervlakte aan van de machineslijtage, resulterend in ontoereikende wrijving, zodat de bout aan het scheren kracht wordt onderworpen;

c. De sterkte van de onlangs gekochte bouten is niet genoeg.

Contactgegevens