Bericht versturen
China Pastillatormachine fabrikant

De Technologieco. van Suzhouraidsant, Ltd.

Nieuws

May 6, 2019

Voordelen van Paraffinegranulator

De paraffinegranulator is hoofdzakelijk een proces waarin de stevige stukken aan korreling worden onderworpen. Zijn het werk principe is zeer eenvoudig, hoofdzakelijk toegepast op wat fysieke en chemische kennis, door de controlekamertemperatuur, hydraulische of het smelten verrichting.

Het gebruik van paraffinegranulators heeft draadloos gemak aan mensen gebracht, volledig bevrijdende menselijke handen en het maken van het werk vermoeid niet meer.

 

De paraffinegranulators hebben vele eigenschappen en voordelen:

Eerst, kunnen zijn gebruik en uitvinding betere voordelen aan de onderneming brengen, die niet alleen kosten bespaart, maar ook verbeteren efficiency. Omdat zijn hoofddelen superieur zijn, kan het in dezelfde tijd op het werk worden voltooid.

Ten tweede, zijn zijn veiligheidsfactor en defensiesysteem vollediger dan vóór, wat een betere werkomgeving voor productiearbeiders kan brengen.

Ten derde, wegens de verwerking en de verbetering van de paraffinegranulator, zijn de geproduceerde deeltjes mooier en mooi, gevend een visueel effect van de sensibilisering.

De paraffinegranulator is een staalstrook die het bezit met een laag smeltpunt van het materiaal gebruikt om de smelting onder het speciale distributieapparaat volgens de viscositeitswaaier van het materiaal in de gesmolten staat uniform te bewegen. De paraffinegranulator gebruikt de hitteoverdracht van de staalstrook en het gedwongen nevel koelen om het hete smeltingsmateriaal hard gemaakt snel te maken. De paraffinegranulator heeft minder stof tijdens het werk, verbetert het werkende milieu, en de paraffinegranulator kan onophoudelijk worden in werking gesteld, is de productieefficiency zeer beter, worden de loonkosten gedrukt, en de winst wordt verhoogd. De machine heeft sterke toepassingswaarde in de gelegenheid van de vaste-vloeibare stofscheiding waar het stevige fasemateriaal thixotropic eigenschappen heeft.

Contactgegevens