Bericht versturen
China Pastillatormachine fabrikant

De Technologieco. van Suzhouraidsant, Ltd.

Nieuws

May 27, 2019

De Ontwikkelingsvooruitzichten van de granulatorindustrie

Geconfronteerd met strenge energie en milieuuitdagingen, heeft China een uitvoerig, gecoördineerd en duurzaam wetenschappelijk ontwikkelingsconcept als leidende ideologie, geformuleerd en een van de energiewetenschap en technologische ontwikkeling strategie op middellange en lange termijn en ontwikkelingsplan tot 2020 geformuleerd. Deze ontwikkelingsstrategie van het energiemilieu wordt geformuleerd. Het wees ook op de richting voor de ontwikkeling van plastic de granulatortechnologie van China, en het is noodzakelijk om de nieuwe ontwikkelingsweg van plastic granulatortechnologie te onderzoeken. Vergeleken met andere operationele verbindingen in industriële en landbouwproductie, de taak van energie - de besparing en de verontreinigingspreventie in het plastic granulatorproces zijn bijzonder dringend.

De verrichting van plastic granulator impliceert een brede waaier van nationale economie. Het is niet alleen een onontbeerlijke basisproductieverbinding voor een groot aantal industriële en landbouwproducten. De plastic granulator is ook een belangrijke energieverbruiker in China, en de energie gebruikte rekeningen voor ongeveer 12% van het totale energieverbruik van de nationale economie. Bovendien is wordt veroorzaakt de verontreiniging door het plastic granulatorproces vaak een belangrijke bron van milieuvervuiling in China dat. De vooruitgang van plastic granulatortechnologie is nauw verwant aan de ontwikkeling van de volledige nationale economie.

Eerst en vooral, werken de plastic granulators in een brede waaier van gebieden, en geven de plastic granulators van China van bijna de helft van het totale industriële energieverbruik, tot 12% rekenschap.

Ten tweede, is de plastic granulator ook zeer verontreinigend aan het milieu. Onder de wijdst gebruikte types van conventionele plastic granulators, meer dan is drie kwart hetelucht plastic granulators. Deze plastic granulators zijn zeer verontreinigend aan de milieu en brandwondsteenkool voor plastic granulatorsystemen. De transformatie van de oven is een belangrijke kwestie geworden dringend op te lossen. Verhogen van het energierendement van het plastic granulatorproces en verhinderen van milieuvervuiling zijn complementair. Door het energieverbruik van 100 miljoen ton standaardsteenkool te verminderen, kan het emissies van Co2 en SO2 door meer dan 64 miljoen ton in China verminderen, en zijn milieuvoordelen zijn zeer significant.

Daarom in het onderzoeken van de nieuwe ontwikkelingsweg van plastic granulatortechnologie, is het noodzakelijk energierendement, milieubescherming en productkwaliteit ruim om te overwegen om uitvoerige, gecoördineerde en duurzame ontwikkeling te bereiken. Om de ontwikkelingsstrategie van hoog rendement en groene plastic granulator uit te voeren, moeten wij de weg eerst nemen van middel-bewarende ontwikkeling en een combinatie en een intelligente plastic granulator worden. Het is noodzakelijk niet alleen om fundamentele transformatie van het plastic granulatorproces uit te voeren, maar ook uitvoerige en op verscheidene niveaus energy-saving technische transformatie uit te voeren, en krachtig plastic granulatortechnologie te ontwikkelen die duurzame energie en industrieel afvalhitte gebruiken. Van het overheidsniveau, is het noodzakelijk om de uitvoerige evaluatiecriteria en de de industrienormen voor plastic granulatormateriaal te bepalen en te verbeteren, macro-controle en marktreguleringmechanismen te vestigen, en de bevordering van plastic granulatortechnologie te versnellen.

Contactgegevens