Bericht versturen
China Pastillatormachine fabrikant

De Technologieco. van Suzhouraidsant, Ltd.

Nieuws

May 13, 2019

Hoe te om het Lawaai van Kleine Granulators tijdens Verrichting te verminderen

De kleine granulator is lawaaierig, wat niet alleen de het werkefficiency beïnvloedt, maar ook beschadigt de hoorzitting van de exploitant. Daarom is het zeer noodzakelijk het weten hoe te om het lawaai van de kleine granulator te verminderen.

1 de deeltjesmachine kan een dragend probleem in een bepaald deel hebben, dat de machine maakt abnormaal lopen en de werkende stroom zal schommelen. Hoge werkende stroom (eindeinspectie of vervanging van lagers).

de stagnatie van de 2 ringsmatrijs, of slechts een deel van de lossing van het matrijzengat. Het buitenlandse lichaam gaat de ringsvorm in, is de ringsmatrijs uit rond, is het hiaat tussen de drukrol en de matrijs te strak, wordt de rol gedragen of het rollager is beschadigd en kan niet worden geroteerd, en de granulatortrilling wordt geproduceerd (de controle of vervangt de ringsmatrijs en past het hiaat van de drukrol) aan.

3 de koppeling is uit zijn evenwicht gebracht, is er een afwijking tussen de hoogte en laag, de korrelingskans heeft trilling, en de de olieverbinding van de toestelschacht is gemakkelijk te beschadigen (de koppeling moet aan de horizontale lijn worden gekalibreerd)

4The de hoofdschacht wordt niet aangehaald, vooral D-Type of de e-Type machine. De losheid van de belangrijkste schacht zal het as voor en achter slingeren veroorzaken, zal de drukrol duidelijk slingeren, zal de deeltjesmachine grote lawaai en trilling hebben, en de korreling zal moeilijk zijn (de vlinderstaart en de ronde van de asstaart moeten zouden worden aangehaald). Noot).

5 vervangt de grote en kleine toestellenslijtage, of één enkel toestel, zal het ook hoog lawaai (vereist running-in tijd) veroorzaken.

6 de uit zijn evenwicht gebrachte materiële lossing bij de lossingshaven van zal het veredelingsmiddel grote schommelingen in de werkende stroom van de granulator veroorzaken (behoefte om het veredelingsmiddelblad aan te passen).

7Before gebruikend de nieuwe ringsvorm, is het noodzakelijk om een nieuwe drukrol voor te bereiden, en een bepaald deel van zandschop voor het malen, en gebruik te schikken na het oppoetsen (om het gebruik van inferieure ringsvorm te verhinderen).

8 de staart van de regelaar wordt niet bevestigd of bevestigen is niet sterk en schokken (vereist versterking).

Contactgegevens